Tietosuojaseloste


Säätiö Institutum Romanum Finlandiae ja Suomen Rooman-instituutti kunnioittavat yksityisyyttäsi ja käsittelevät henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) mukaisesti. Henkilötietoja kerätään esimerkiksi tapahtumiin ilmoittautumisen ja uutiskirjeen tilauksen yhteydessä sekä stipendejä ja kurssi- tai residenssipaikkaa haettaessa.

Henkilötietoja käsitellään verkkosivuilla ainoastaan SSL-salattua (https://) yhteyttä käyttäen. Tiedot suojataan nykyaikaisia organisatorisia ja teknisiä menetelmiä käyttäen ja niihin on pääsy ainoastaan niillä henkilöillä, jotka työtehtäviensä hoidossa niitä tarvitsevat.

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa häntä koskevat tiedot. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjällä on oikeus tarkastaa rekisteröidyn henkilöllisyys pyynnön yhteydessä.

Rekisteröity voi koska vaan pyytää tietonsa poistettavaksi ja ellei muut lakivelvoitteet tätä estä, poistetaan tiedot ilman aiheetonta viivytystä.

Tällä sivustolla käytetään Google Analytics -verkkoanalytiikkatyökalua, jolla kerätään tietoa siitä, kuinka paljon sivustolla on käyttäjiä ja mikä verkkosivujen sisältö käyttäjiä kiinnostaa. Keräämme myös tietoa, mistä maasta sivustolla on vierailtu ja miten käyttäjämäärät jakautuvat kieliryhmittäin. Google Analytics verkkoanalytiikkatyökalu käyttää evästeitä tilastotietojen keräämiseen. Voit kieltää tietojen keräämisen evästeasetuksista.

Alla tietosuojaselosteemme.