Asuintilat

Väistötiloissa asuintilat sijaitsevat yläkerroksessa, joihin kuljetaan portaita. Kiinteistössä ei ole hissiä. Majoitukseen kuuluvat huoneen lisäksi vuodevaatteet ja pyyhkeet, keittomahdollisuus yhteiskeittiössä sekä yhteiskäytössä olevien pesukoneiden käyttömahdollisuus. Kylpyhuoneet ovat myös yhteiskäytössä. Asukkaiden käytössä on lisäksi instituutin kirjasto ja langaton internet-yhteys sekä olohuone (parlatorio).

Instituutin henkilökunta hoitaa huoneiden perussiivouksen, jota varten asukkaiden tulee vapauttaa huoneensa arkiaamuisin klo 10 mennessä.

Instituutin suhteellisen pienet tutkijahuoneet soveltuvat ensisijaisesti majoittumiseen. Huoneet eivät sovellu perhemajoitukseen, eikä instituuttiin voida majoittaa alaikäisiä. Asumisoikeus on henkilökohtainen, eikä huoneisiin saa majoittaa muita henkilöitä.

Kuvia

Pitempiaikaisia asukkaita varten instituutin käytössä on myös Monteverden kaupunginosassa sijaitseva Via Faldan asuntola (vajaat 2 kilometriä instituutista). Asuntolassa on kolme parvekkeellista makuuhuonetta, ja yhteiskäytössä keittiö ja kylpyhuoneet. Asuntolassa on myös langaton internet-yhteys. Asumisoikeutta haetaan samalla tavalla kuin instituutin tutkijahuoneisiin. Asumisoikeus asuntolassa myönnetään pääsääntöisesti vähintään yhden kuukauden ajaksi.