Asuintilat

Instituutin asuintilat sijaitsevat renessanssihuvilan yläkerroksissa. Majoitukseen kuuluu huoneen lisäksi vuodevaatteet ja pyyhkeet, keittomahdollisuus yhteiskeittiössä sekä yhteiskäytössä olevien pesukoneiden käyttömahdollisuus. Kylpyhuoneet ovat myös yhteiskäytössä. Asukkaiden käytössä on lisäksi instituutin kirjasto ja langaton internet-yhteys.

Instituutin henkilökunta hoitaa huoneiden perussiivouksen, jota varten asukkaiden tulee vapauttaa huoneensa arkiaamuisin klo 9 mennessä.

Instituutin suhteellisen pienet tutkijahuoneet soveltuvat ensisijaisesti majoittumiseen. Huoneet eivät sovellu perhemajoitukseen, eikä instituuttiin voida majoittaa alaikäisiä. Asumisoikeus on ehdottoman henkilökohtainen, eikä huoneisiin saa majoittaa muita henkilöitä.

  

  

Pitempiaikaisia asukkaita varten instituutin käytössä on myös Monteverden kaupunginosassa sijaitseva Via Faldan asuntola (vajaat 2 kilometriä Villa Lantesta). Siihen voi hakea asuinoikeutta samalla tavalla kuin instituutin tutkijahuoneisiin. Asuinoikeudet asuntolassa ovat pääsääntöisesti vähintään yhden kuukauden mittaisia.

   

   

hahmoAsuintilat