HAETTAVANA VILLA LANTEN TAITEILIJA-ATELJEEN ASUMISOIKEUS AJALLE 1.1.–30.6.2019

IRF Ajankohtaista

Rooman keskustassa Gianicolo-kukkulalla sijaitsevassa Suomen Rooman-instituutissa Villa Lantessa on kuvataiteilijan käytössä tilava ateljee ja 25 m2 yksiö (huone–baarikeittiö–suihku/wc). Ateljeeasunnon vuokra on 750 € / kk.

Säätiö Institutum Romanum Finlandiae julistaa haettavaksi ateljeen asumusoikeuden ajalle 1.1.–30.6.2019 Taiteilijavalinnassa suositaan pitkäaikaisia työskentelyjaksoja (3–6 kk yhdelle taiteilijalle). Toivomme, että haettavat työskentelyjaksot noudattavat seuraavia jakoja: 3 kk jaksolla tammi–maaliskuu tai huhti–kesäkuu tai 6 kk jaksolla tammi–kesäkuu.

Hakuaika vuodelle 2019 on 1.–30.4.2018. Hakuaika päättyy 30. huhtikuuta klo 16.

Vapaamuotoinen hakemus osoitetaan Säätiön Institutum Romanum Finlandiae hallitukselle. Hakemuksesta tulee ilmetä haettava ajanjakso ja perustelut, miksi juuri Roomassa työskentelemisestä on taiteilijalle etua. Suomen Rooman-instituutissa työskentelee eri tieteen- ja kulttuurin alojen ammattilaisia osana Rooman kansainvälistä tiede- ja taideyhteisöä. Instituutti rohkaisee taiteilijoita osallistumaan aktiivisesti instituutin ja sen yhteistyökumppaneiden toimintaan.

Hakemukseen tulee liittää työsuunnitelma, ansioluettelo sekä muutama teoskuva. Hakemuksia tai niiden liitteitä ei palauteta.

Hakemukset lähetetään säätiön apulaisasiamiehelle sähköpostitse:
nissin(at)irfrome.org.

Lisätietoja Suomen Rooman-instituutista: www.irfrome.org.

Kuvataiteilijat voivat vuokrata käyttöönsä Rooman opintomatkojensa aikana myös Suomen Rooman-instituutin tutkijahuoneita Villa Lantessa. Huonevarauksia koskeviin tiedusteluihin vastaa instituutin intendentti Simo Örmä (orma[at]irfrome.org).

IRFHAETTAVANA VILLA LANTEN TAITEILIJA-ATELJEEN ASUMISOIKEUS AJALLE 1.1.–30.6.2019