Haettavana Villa Lanten taiteilija-ateljeen asumisoikeuksia ajalle 1.7.2019–30.6.2020

IRF Ajankohtaista

Rooman keskustassa Gianicolo-kukkulalla sijaitsevassa Suomen Rooman-instituutissa Villa Lantessa on kuvataiteilijan käytössä tilava ateljee ja 25 m2 yksiö (huone–baari­keittiö–suihku/wc). Ateljeeasunnon vuokra on 750 € / kk.

Säätiö Institutum Romanum Finlandiae julistaa haettavaksi ateljeen asumusoikeuksia aikavälillä 1.7.2019–30.6.2020. Taiteilijavalinnassa suositaan pitkäaikaisia työskentelyjaksoja (3–6 kk yhdelle taiteilijalle). Toivomme, että haettavat työskentelyjaksot noudattavat seu­raavia jakoja: 3 kk jaksolla heinä–syyskuu, loka-joulukuu, tammi–maaliskuu tai huh­ti–kesäkuu tai 6 kk jaksolla heinä–joulukuu, loka-maaliskuu tai tammi–kesäkuu.

Hakuaika on 1.–31.3.2019. Hakuaika päättyy 31. maaliskuuta klo 16.

Vapaamuotoinen hakemus osoitetaan Säätiön Institutum Romanum Finlandiae halli­tuk­selle. Hakemuksesta tulee ilmetä haettava ajanjakso ja perustelut, miksi juuri Roomassa työskentelemisestä on taiteilijalle etua. Suomen Rooman-instituutissa työs­kentelee eri tieteen- ja kulttuurin alojen ammattilaisia osana Rooman kansainvälistä tiede- ja taideyhteisöä. Instituutti rohkaisee taiteilijoita osallistumaan aktiivisesti insti­tuutin ja sen yhteistyökumppaneiden toimintaan.

Hakemukseen tulee liittää työsuunnitelma (max. 3 sivua), ansioluettelo (max. 3 sivua) sekä korkeintaan kuusi työnäytettä/teoskuvaa. Hake­muk­sia tai niiden liitteitä ei pa­lau­teta.

Hakemukset tehdään hakujärjestelmään osoitteessa:
https://link.webropolsurveys.com/S/8AE2A2D049238D0B

Täytä hakemuslomake huolellisesti. Voit tallentaa lomakkeen ja jatkaa täyttämistä myö­hemmin. Hakemuslomake on lähetettävä järjestelmän kautta hakuajan päät­ty­mi­seen mennessä jolloin järjestelmä sulkeutuu.

Lisätietoja Suomen Rooman-instituutista: www.irfrome.org.

Kuvataiteilijat voivat vuokrata käyttöönsä Rooman opintomatkojensa aikana myös Suomen Rooman-instituutin tutkijahuoneita Villa Lantessa normaalin residenssi­haku­aika­taulun puitteissa. Huonevarauksia koskeviin tiedusteluihin vastaa instituutin inten­dentti Simo Örmä (orma[at]irfrome.org).

Varsinainen hakuilmoitus ladattavana tiedostona: Villa Lanten taiteilija-ateljee 1.7.2019–30.6.2020 Hakuilmoitus

IRFHaettavana Villa Lanten taiteilija-ateljeen asumisoikeuksia ajalle 1.7.2019–30.6.2020