18.3. KAAÅS-trio konsertoi

IRF Tapahtumat

KAAÅS-trio konsertoi Villa Lantessa keskiviikkona 18. maaliskuuta 2015 klo 19.

Konsertissa kuullaan Jean Sibeliuksen sekä Fanny ja Felix Mendelssohnin musiikkia. Konsertti on osa Sibelius 150-juhlavuoden ohjelmaa Italiassa. Konsertti on maksullinen (23/18€) ja lippuja voi varata etukäteen: info(at)musicaimmagine.it tai puh. +39 328 629 4500.

KAAÅS-trio soitti debyyttikonserttinsa Nurmijärven musiikkipäivillä keväällä 2011. Trion jäseniä, pianisti Tiina Karakorpea, viulisti Annemarie Åströmiä ja sellisti Ulla Lampelaa yhdistää musiikin lisäksi omat pienet lapset ja heidän ympärillään onkin ainainen pieni, positiivinen kaaos. Luovuus syntyy kaaoksesta! KAAÅS-trion nimi tulee muusikkojen sukunimistä, Karakorpi, Åström sekä Ullan sukunimestä yksi A nimen keskelle.

Trio on esiintynyt menestyksekkäästi mm. Kauhavan musiikkijuhlilla (helmikuussa 2012) Euran konserttisarjassa (marraskuussa 2012), Nurmijärven musiikkipäivillä (huhtikuussa 2011, toukokuussa 2012) sekä Suomen Solistiyhdistyksen konserttisarjassa (marraskuussa 2012). Heidän soittoaan on luonnehdittu helmeilevän romanttiseksi sekä sointiaan säkenöivän vivahteikkaaksi. KAAÅS-trion ohjelmisto koostuu barokista nykymusiikkiin ja trion jäsenet ovat avoimia kokeilemaan uusia konserttimuotoja esimerkiksi yhdessä tanssijoiden ja näyttelijöiden kanssa. Trio esiintyy mielellään myös sairaaloissa ja palvelutaloissa.

Trion jäsenet kokevat lapsille esittämisen tärkeäksi, ja heidän omat lapsensa ovatkin usein mukana kiertueilla ja jopa välillä harjoituksissa. Syksyllä 2012 trio sai olla mukana Anna Noran Kani Koipeliini -lastenoopperassa. Suosittu ooppera esitetään ensi kesäkuussa Ilmajoen Musiikkijuhlilla.

IRF18.3. KAAÅS-trio konsertoi